неділя, 01 квітня 2012 20:39

"Другий гол трохи зняв напругу" – Чигринський

"Другий гол трохи зняв напругу" – Чигринський
Дмитро Чигринський сьогодні вперше з початком року вийшов у стартовому складі "Шахтаря". Фото: prosport.tsn.ua

Для гравців донецького "Шахтаря" матч із "Ворсклою" був дуже важливим у плані здобуття очків, і видався непростим. Про це в ефірі телеканалу "Футбол" сказав захисник "гірників" і національної збірної Дмитро Чигринський.

Дмитре, вітаємо тебе з поверненням! Як ти оцінюєш свій перший матч, які емоції, враження?

"Нормально оцінюю. Найголовніше, що ми виграли сьогодні. Я розумію, що нині ще перебуваю не в оптимальних своїх кондиціях. Але в нас був такий форс-мажор. У цій грі не могли взяти участь Ярослав Ракицький і Саша Кучер, тому готував себе до виходу на поле. Ми виграли, самі не пропустили. Думаю, це найкращий показник дій захисників".

На скільки взагалі складним видався матч?

"Звісно, було не легко. Другий гол трохи зняв напругу. Але умови, в яких грали: поле, вітер… Хоча, зрозуміло, що це однаково для обох команд. В будь-якому випадку нам треба було створювати моменти, вигравати. Довелося непросто".

У "Ворскли" практично нічого сьогодні не виходило в нападі. Це заслуга "Шахтаря"?

"В обороні своїх воріт бере участь уся команда. І попереду, й у середині поля ми намагалися грати достатньо агресивно. Тобто на стадіях розвитку атак суперника прагнули їх присікти. Багато в чому й це зіграло свою роль. Адже до їхніх нападників м'яч взагалі рідко доходив. У цілому, наша середня лінія й гравці атаки добре зіграли в обороні".

Нагадаємо, матч 25-го туру української прем'єр-ліги в Полтаві між тамтешньою "Ворсклою" та донецьким "Шахтарем" завершився перемогою "гірників" з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Другий гол трохи зняв напругу" – Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути