четвер, 28 лютого 2013 11:27

"Друге місце посяде "Динамо" – Грачов

"Друге місце посяде "Динамо" – Грачов
"Запорізький "Металург" та ужгородська "Говерла" залишать Прем'єр-лігу" - Віктор Грачов ФОТО: shakhtar.com

Напередодні поновлення чемпіонату України з футболу колишній футболіст "Шахтаря" Віктор Грачов поділився своїм прогнозом.

"Не маю сумнівів щодо переможця й аутсайдерів, – каже Віктор Олександрович. – "Шахтар" стане чемпіоном, а запорізький "Металург" та ужгородська "Говерла" залишать Прем'єр-лігу. За нинішньої гри "гірників" відставання в 13 пунктів ніхто здолати не зможе.

Те саме можна сказати й про аутсайдерів. Запоріжці уже й так ні на що не сподіваються, а ужгородцям буде важко, тому, що всі колективи, які перебувають у нижній частині таблиці гратимуть проти них з подвійним завзяттям. Ці клуби кровно зацікавлені, щоб у зоні вильоту все залишалося без змін".

Друге місце Грачов віддає київському "Динамо".

"У киян легший календар і більший запас вітчизняних гравців, – вважає експерт. – "Динамо" має лише один серйозний виїзд – до Харкова. Команда – досвідчений турнірний боєць. Просто так місце в Лізі чемпіонів столичний клуб нікому не віддасть. Мені здається, що третю сходинку посяде "Металіст". Цьому посприяє повернення Девіча, бо Кристальдо самотужки мало на що здатний.

"Дніпро" знову залишиться на 4 місці. У дніпропетровців важкий календар. Вдома приймають "Шахтар", їдуть на виїзд у Київ. Завершують чемпіонат двома виїзними матчами проти "Карпат" і "Металіста". Загалом боротьба за зону Ліги чемпіонів триватиме до останнього туру і завершиться відривом в 1-2 очки", – каже Грачов.

Нагадаємо, 19-й тур чемпіонату України стартує 1 березня матчем "Шахтар" — "Волинь".

Зараз ви читаєте новину «"Друге місце посяде "Динамо" – Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути