пʼятниця, 28 серпня 2009 08:48

Всі російські клуби вилетіли з Ліги Європи

Всі російські клуби вилетіли з Ліги Європи

Три російські футбольні клуби, що брали участь в плей-офф Ліги Європи, - пітерський "Зеніт", пермський "Амкар" і московське "Динамо" - не змогли потрапити в основний турнір. Результати матчів повідомляються на сайті УЄФА.

Команда з Петербургу 27 серпня зіграла внічию 1:1 з португальським "Насьоналем". На 43-ій хвилині гри "Зеніт" вийшов вперед: гол забив турецький легіонер Фатіх Текке. Проте за хвилину до закінчення основного часу Рубен Мікаел зрівняв рахунок. Перший матч пройшов 20 серпня в Португалії і завершився перемогою "Насьоналя" (4:3).

"Амкар" на своєму полі переміг англійський "Фулхем" з рахунком 1:0, гол на останній хвилині основного часу забив Мартін Кушев. Проте перша зустріч була за англійцями - 3:1, що не дозволило "Амкару" пройти в основний етап Ліги Європи.

Нарешті, московське "Динамо", котре приймало на своєму полі болгарський ЦСКА (Софія), програло гостям з рахунком 2:1. На 10-ій хвилині Олександр Кержаков відкрив рахунок, проте через чотири хвилини Спас Делєв його зрівняв, а в другому таймі гол забив Іван Іванов. Перший матч закінчився нульовою нічиєю.

У попередньому раунді кваліфікації самарські "Крилья Совєтов" не змогли перемогти в протистоянні з ірландським "Сент-Патріком".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Всі російські клуби вилетіли з Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути