субота, 12 жовтня 2013 01:54

"Всіх з перемогою" - Коньков

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков привітав всіх з перемогою національної збірної над Польщею. Нагадаємо, команда Михайла Фоменка обіграла поляків у Харкові з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі забив Андрій Ярмоленко на 64-й хвилині.

"Всіх з перемогою", - звернувся Анатолій Дмитрович до журналістів у мікст-зоні стадіону "Металіст" після матчу. Президента ФФУ супроводжував директор каналу "Футбол" Олександр Денисов.

Очікувалося, що глядачами поєдинку можуть стати президенти України та Польщі Віктор Янукович та Броніслав Коморовський, але і без них на стадіоні вистачало віпів. Зокрема, у віп-ложі були присутні міський голова Харкова Генадій Кернес та голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Президент Польського футбольного союзу Збігнев Бонек одним із перших з'явився у змішаній зоні. Колишній футболіст "Ювентуса" та "Роми" мовчки пройшов повз журналістів.

У день матчу українські журналісти помітили Бонека на прогулянці Харковом. А вже за годину до матчу функціонер перебував на стадіоні.

Можна сказати, що перемога над поляками гарантувала Україні місце у плей-офф. Залишилось дочекатися закінчення відбору і жеребкування стикових матчів.

Зараз ви читаєте новину «"Всіх з перемогою" - Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути