пʼятниця, 24 липня 2015 11:44

"Все стане ясно в найближчий місяць" - Ярмоленко про відхід з "Динамо"

"Все стане ясно в найближчий місяць" - Ярмоленко про відхід з "Динамо"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Трансферна доля Андрія Ярмоленка повинна прояснитися в найближчий місяць.

Про це сам лідер атак "Динамо" розповів в інтерв'ю "СЭ в Украине".

"Не погоджуся, що в грі з гірниками ми виглядали так вже слабо. Перший тайм, тут і сперечатися нічого, провалили, зате в другому мали перевагу і діяли першим номером. Це був рівний матч з розряду тих, що йдуть до першого гола. Хто відкриває рахунок, той зрештою і досягає перемоги".

"Драгович у воротах? Наш воротар знімав светр, щоб передати його польовому гравцеві, який наважиться взяти на себе таку відповідальність, а ми з Гусєвим радилися трохи осторонь. "А давай я спробую", - тільки й встиг сказати Олегу, коли помітив, що Драгович, на обличчі якого не здригнувся жоден мускул, попрямував до Шовковського і взяв у нього рукавички. Всі ми подумали: якщо людина так впевнена у своїх силах навіщо з нею сперечатися? Стати в ворота я б міг, але відбити пенальті - не факт. Не вийшло це і у Драговича, але в даному випадку варто віддати належне його сміливості. Якби він не наважився - може, ризикнув би я, хоча воротарських талантів за собою ніколи не помічав", - сказав Андрій.

Звичайно, футболіст порушив тему переходу в інший клуб.

"Піду я або залишуся? Пропозиції у мене є, але поки я над ними роздумую. Все має прояснитися в найближчий місяць. "Динамо"- це команда, за яку вболівав з дитячих років, яка виховала мене і зробила тим, ким я сьогодні є. Хочу, щоб рідний клуб отримав за мене гідну компенсацію. Мій контракт діє ще протягом року - і переговори з приводу трансферу потенційні покупці повинні вести виключно з динамівським з президентом Ігорем Михайловичем Суркісом. Можете мені не вірити, але фінансова сторона майбутнього контракту не грає вирішальної ролі. Гроші, звичайно, важливі, проте набагато важливіше, як не банально це прозвучить, - перспектива розвитку і зростання. Чого точно не хотілося б, так це дійсно плакати у віці за тридцять про те, що не спробував себе колись у серйозному чемпіонаті, маючи такий шанс", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Все стане ясно в найближчий місяць" - Ярмоленко про відхід з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути