пʼятниця, 09 липня 2010 13:30

Восьминіг Пауль назвав чемпіона світу (ФОТО)

Восьминіг Пауль, який здобув популярність завдяки успішним прогнозам результатів матчів чемпіонату світу з футболу 2010 року, дав свій прогноз на фінальну гру, в якій зустрінуться збірні Голландії та Іспанії. Пауль напророчив перемогу збірної Іспанії. Прогноз восьминога в прямому ефірі транслювався на сайті іспанської телекомпанії RTVE.


Пауль, який проживає в океанаріумі німецького міста Оберхаузен, робить свої прогнози, вибираючи одну з двох черепашок, які знаходяться в пластикових контейнерах. На контейнери нанесені прапори країн, збірні яких беруть участь в матчі.

Досі молюск давав прогнози лише на матчі з участю збірної Німеччини. Восьминіг успішно передбачив результати шести зустрічей: перемоги німців над Австралією, Ганою, Англією та Аргентиною, а також поразки від Сербії та Іспанії.


9 липня Пауль дав відразу два прогнози - перед тим, як передбачити результат фінального поєдинку, восьминіг дав свій прогноз на результат матчу за третє місце, в якому зустрінуться збірні Німеччини і Уругваю. У цій зустрічі Пауль напророчив перемогу німецької команди.

Матч Німеччина - Уругвай пройде 10 липня на стадіоні "Нельсон Мандела Бей" у місті Порт-Елізабет. Фінал Голландія - Іспанія відбудеться 11 липня в Йоганнесбурзі на арені "Соккер Сіті". Обидва матчі розпочнуться о 21:30 за київським часом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Восьминіг Пауль назвав чемпіона світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути