понеділок, 03 червня 2013 01:31

"Ворогом номер один у матчі з Чорногорією будуть провокації" - Фоменко

"Ворогом номер один у матчі з Чорногорією будуть провокації" - Фоменко
Фоменко: "Другий тайм був кращим за перший"??. Фото: segodnya.ua

Більш за все перед матчем з Чорногорією наставника збірної України Михайла Фоменка турбує психологічний стан гравців, пов'язаний із закінченням сезону в клубах. Про це він сказав на прес-конференції після контрольного поєдинку з командою Камеруну.

"Добре, що перед Чорногорією у нас була ця гра. Вона дала нам інформацію. Як позитивну, так і негативну. Є, звичайно, що прибирати, над чим працювати. З самого початку гри багато футболістів не виконали те, що було потрібно. У другому провели заміни, висловили гравцям побажання по грі, і вона пішла краще. Другий тайм був кращим, ніж перший. Чому було багато браку при стандартах? Напевно, нам просто сьогодні не пощастило", - вважає Михайло Іванович.

Гравці та вболівальники збірної Чорногорії відомі своєю схильністю до провокацій.

"Хлопцям вже було сказано, що в матчі з Чорногорією нашим ворогом номер один будуть провокації. Як з боку футболістів, так і з боку вболівальників. Всі знають, яка там амфосфера. Ми робимо свою роботу і намагаємося обробити і довести до гравців будь-яку інформацію. Інша справа - як вони її будуть використовувати. Взяти того ж Хачеріді. Десь він себе стримує, десь емоції вириваються назовні", - зазначив наставник.

За статистикою, на початку червня збірна грає як правило невдало.

"Щоб змінити таку тенденцію, потрібно більше часу. Є важелі, щоб це змінити, але через обмежений час вони недоступні. Адже збірна - не клуб, де гравець знаходиться постійно. Але, мабуть, така тенденція пов'язана з тим, що гравці розслабляються після того, як в клубах завершується сезон", - каже Михайло Фоменко.

Перед самою грою травму отримав захисник Олександр Кучер.

"Завтра проведемо по Кучеру ще одне обстеження і тоді ситуація з його травмою буде більш ясною. У цілому ж, дуже багато хлопців приїхали в збірну з мікротравмами. Але найбільша мікротравма нашої команди - психологія. Коли хлопці приїжджали до збірної минулого разу, у них був зовсім інший психологічний стан", - підкреслив наставник синьо-жовтих.

Нагадаємо, збірна України на "Олімпійському" зіграла внічию з Камеруном.

Зараз ви читаєте новину «"Ворогом номер один у матчі з Чорногорією будуть провокації" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути