середа, 21 жовтня 2009 16:38

Воробей ввійшов у трійку бомбардирів чемпіонатів України

Воробей ввійшов у трійку бомбардирів чемпіонатів України

Другий гол у ворота сімферопольської "Таврії", забитий форвардом "Арсеналу" Андрієм Воробеєм, став 96-м м"ячем в розіграшах Чемпіонату України.

Таким чином Андрій Воробей вийшов на третє місце в списку найкращих бомбардирів українського чемпіонату, обігнавши Олександра Гайдаша, на рахунку якого 95 точних ударів. Друге місце займає Максим Шацьких, у якого на рахунку 97 м"ячів, а лідирує Сергій Ребров - з 123 точними ударами.

- Про те, що я вийшов на третю сходинку в списку найкращих бомбардирів - дізнався вчора, заглянувши в свіжу газету, - почав розмову Андрій Воробей. - Статистикою власних виступів особливо не займаюся, але скільки забив - приблизно знаю. Відчував, що вже скоро буду в числі лідерів.

- Який з 96-ти забитих голів був найбільш пам"ятним?

- Для мене кожен із забитих мною голів дуже дорогий і близький. Були звичайно ефектні і ефективні м"ячі, але виділяти якийсь конкретно не хотілося б.

- Свій перший забитий гол пам"ятаєте?

- Якщо чесно, то не дуже чітко, адже це було в далекому 1998-му. "Шахтар" тоді, до речі, теж грав з "Таврією", і я забив гол, але в результаті ми програли 2:1.

- Складно було "Арсеналу" грати з "Таврією" після того, як на початку матчу травму отримав ваш партнер по нападу Іонуц Мазіла?

- Без без було незвично. Але в цьому матчі півзахист дуже допомагав мені, результатом чого став мій забитий м"яч. А також перший гол Андрія Єщенка.

- Щоб обійти Шацьких і зайняти другу позицію, необхідно навідзначитися дублем в майбутній грі в "Кривбасом".

- Я не ставлю перед собою завдання обійти Шацьких або Реброва. Я просто хочу грати у футбол, забивати, радіти грі мільйонів і тішити прихильників моєї команди.

За матеріалами ФК "Арсенал"

Зараз ви читаєте новину «Воробей ввійшов у трійку бомбардирів чемпіонатів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути