пʼятниця, 09 вересня 2011 17:32

Володимир Кличко зробив прогноз на бій Віталія

Володимир Кличко зробив прогноз на бій Віталія

Український боксер-важкоатлет Володимир Кличко дав прогноз на поєдинок свого старшого брата Віталія Кличка з поляком Томашем Адамеком. За словами Володимира Кличка, в цьому бою його брат отримає "чисту перемогу", повідомляє інтернет-видання Boxingscene.com з посиланням на німецький телеканал RTL.

Володимир Кличко сказав, що він задоволений тим, що Адамек не поводиться так само, як британський боксер Девід Хей, який перед боєм з Кличком-молодшим ображав українських боксерів. За словами Володимира Кличка, Адамек виявляє повагу до суперника.

Говорячи про майбутній поєдинок, Віталій Кличко висловив думку, що після закінчення бою питань про його переможця не виникне. Адамек, в свою чергу, заявив, що він розраховує уразити суперника високою швидкістю.

Бій Кличко - Адамек відбудеться в ніч з 10 на 11 вересня на стадіоні у польському Вроцлаві. У цьому поєдинку український боксер захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

Трансляцію поєдинку в Україні буде вести телеканал "Інтер". Початок - о 23:00.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко зробив прогноз на бій Віталія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути