Ексклюзиви
неділя, 16 листопада 2014 00:47

Володимир Кличко нокаутував Пулєва в п'ятому раунді

Володимир Кличко нокаутував Пулєва в п'ятому раунді
Фото: craveonline.com

Чемпіон світу за чотирма версіями в суперважкій вазі Володимир Кличко впевнено нокаутував непереможного досі болгарина Кубрата Пулєва. Українець достроково завершив бій у 5-му раунді.

Після обіцянки Пулєва завершити еру Кличків, болгарин активно почав бій в Гамбурзі на арені О2 і дуже швидко пробив захист українця, тим самим лише розсердивши Володимира.

Кличко взяв невеликий перепочинок і двічі протягом 30-ти секунд лівим боковим відправив суперника в нокдаун. У другому раунді Володимир свідомо не став форсувати події і трохи заспокоїв бій.

У наступній трихвилинці Володимир знову відправив Пулєва в нокдаун, але рефері дав продовжити поєдинок після удару "Сталевого молота" правою, яким він залишив на обличчі болгарина розсічення.

Надалі рубка продовжилася - Пулєв не дозволяв Кличку традиційно тримати суперника на дальній дистанції, намагаючись гостро контратакувати, іноді навалюючись на українця всім тілом у клінчах.

Поєдинок завершився в 5-му раунді, коли Кличко смачно влучив у голову Пулєву найпотужнішим лівим боковим, остаточно відправивши Кубрата в нокаут.

Ця перемога стала для Кличка 63-ю в кар'єрі, і 53-й раз бій завершився технічним нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко нокаутував Пулєва в п'ятому раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути