неділя, 23 грудня 2012 10:50

Володимир Кличко не має наміру до травня битися з Повєткіним

Володимир Кличко не має наміру до травня битися з Повєткіним
До зустрічі з Повєткіним Кличко має провести ще один бій. Фото: afp.com

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBA, WBO, IBF та IBO Володимир Кличко та регулярний чемпіон WBA Олександр Повєткін не проведуть бій до кінця лютого наступного року. Про це пише ЛігаБізнесІнформ з посиланням на сайт офіційного фан-клубу братів Кличків.

"Всесвітня боксерська асоціація (WBA) раніше надала нам гарантії того, що після бою з Девідом Хеєм у нас буде два роки, перш ніж ми будемо змушені зустрітися з офіційним претендентом. Тож, ми зараз обговорюємо з керівництвом WBA цю ситуацію і вже після цього будемо приймати якісь рішення"- заявив менеджер Володимира Кличка Бернд Бенте.

Також повідомляється, що за даними німецької телекомпанії RTL, у якої контракт з братами Кличками на трансляцію їхніх поєдинків, до травня бою Кличко - Повєткін не буде.

Згідно з джерелами в RTL, до зустрічі з росіянином Володимир Кличко проведе ще один бій.

Раніше повідомлялося, що чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко має провести обов'язковий захист титулу WBA проти росіянина Олександра Повєткіна до 26 лютого 2013 року. На цьому наполягає керівництво організації.

Раніше Кличко-молодший не виключив можливість проведення поєдинків проти росіян - чемпіона WBA Олександра Повєткіна і Дениса Бойцова.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко не має наміру до травня битися з Повєткіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути