пʼятниця, 28 жовтня 2011 19:50

Володимир Кличко хоче стати політиком

Володимир Кличко хоче стати політиком

Український боксер Володимир Кличко висловив бажання вступити в партію УДАР ("Український демократичний альянс за реформи"), лідером якої є його старший брат Віталій. Про це розповів Віталій Кличко, за словами якого, його молодший брат вже написав заяву на вступ в партію, повідомляє агентство Голос.UA з посиланням на телеканал ТВі.

В даний час заява Кличко-молодшого обговорюється в партії. За словами Віталія Кличка, його брат висловив бажання вступити в УДАР ще півроку тому. Кличко-старший попередив брата, що для таких, як він, в партії "дуже високі вступні внески".

Віталій Кличко кілька років активно бере участь в українському політичному житті. У 2006 році він брав участь у виборах мера Києва, але програв Леоніду Черновецькому. В даний час боксер є членом київської міськради. Партію УДАР Кличко-старший очолив у квітні 2010 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Проведу бій, максимум два" - Віталій Кличко про завершення кар'єри

В даний час брати Клички володіють усіма значущими чемпіонськими титулами у важкій вазі. Віталій є чемпіоном WBC (Всесвітня боксерська рада), Володимир - суперчемпіоном WBA (Всесвітня боксерська асоціація), чемпіоном IBF (Міжнародна федерація боксу) і чемпіоном WBO (Всесвітня боксерська організація).

27 жовтня Кличко-старший, якому цього року виповнилося 40 років, заявив, що скоро завершить кар'єру. За словами боксера, йому залишилося провести один-два бої. 35-річний Володимир Кличко 10 грудня проведе бій з французом Жаном-Марком Мормеком.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко хоче стати політиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути