субота, 16 листопада 2013 14:52

"У Франції буде гра нервів" - Федорчук

"У Франції буде гра нервів" - Федорчук
Олег Федорчук: "Долю матчу вирішив Зозуля". Фото: football.ua

Екс-тренер "Миколаєва", футбольний експерт Олег Федорчук проаналізував матч між збірними України та Франції.

– Французів заспокоїв перший тайм, в якому наші, практично, не мали моментів для взяття воріт. Суперник недооцінював нас ще до гри. Після такого першого тайму підопічні Дешама заспокоїлися остаточно. Вони бачили, що українці атакують невеликими силами й подумали, що так буде і в другому таймі. Але тут наша збірна їх здивувала. Коли в другому таймі з'явився простір в атаках, наш миттєво реалізували свої можливості. Французи очікували небезпеки від лідерів українців – Ярмоленка й Коноплянки. Але сила нинішньої збірної не в харизмі окремого лідера, яким був свого часу Шевченко, а в тому, що лідерські якості може взяти на себе будь-який гравець. З Англією прекрасно зіграв Коноплянка, з Польщею – Ярмоленко. Зараз настала черга Зозулі, який, фактично, вирішив долю цього матчу.

Яким вам бачиться вівторковий матч в Сен-Дені?

Це буде гра нервів. Однак не думаю, що українці так уже занадто мандражуватимуть. Попри молодість лідерів, маємо вже досвідчену команду, яка пройшла випробування домашнім Євро. Тоді вони перегоріли психологічно, але тепер, упевнений, цього не станеться.

Статистика каже, що ще ніколи в раундах плей-оф збірна, яка поступилася з різницею в два м'ячі не відігравалася.

Я би не надто сподівався на статистику. До вчорашньої гри українці ніколи не перемагали збірну Франції, але тепер зробили це. Раніше ми провели вісім матчів раунду плей-оф і жодного разу не перемагали. Тепер ось виграли. Думаю, хлопцям не треба звертати увагу на різного роду закономірності, а виходити на поле й концентровано працювати на результат. Тоді він прийде.

Зараз ви читаєте новину «"У Франції буде гра нервів" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути