середа, 27 квітня 2011 15:26

Влітку "Динамо" позбудеться Жерсона Маграо

Влітку "Динамо" позбудеться Жерсона Маграо

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив про намір оштрафувати півзахисника Жерсона Маграо, зазначивши, що під час трансферного вікна клуб постарається працевлаштувати бразильця.

"Поділяю позицію наставника молодіжної команди Олександра Хацкевича, який після матчу з "Арсеналом" залишився незадоволений ставленням до гри цього футболіста, - сказав Суркіс. - Нам не потрібні гравці, які опускають руки.

Незважаючи на ті витрати, які ми зазнали у зв'язку з придбанням Маграо, будемо шукати можливість його кудись працевлаштувати. Я вважаю бразильця висококласним гравцем. Але якщо сам Маграо думає, що без конкуренції з тими ж Несмачним, Каддурі або Поповим у нього буде місце в основному складі, то така позиція в нашій команді є неприйнятною.

Він сам себе покарав тим, що не залучається до матчів основної команди, не отримував преміальних за участь в Лізі Європи. До того ж до нього будуть застосовані штрафні санкції за деякі матчі у молодіжній команді".

Тим часом, півзахисник Факундо Бертольо оговтався від травми, через яку пропустив друге коло чемпіонату України.

"Бертольо вже в Києві і зараз проходить курс реабілітації. Він має досить часу для того, щоб до наступного сезону підійти у всеозброєнні", - повідомив Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «Влітку "Динамо" позбудеться Жерсона Маграо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути