вівторок, 21 червня 2011 14:40

Владислав Ващук залишає "Волинь"

Владислав Ващук залишає "Волинь"

36-річний захисник луцької "Волині" Владислав Ващук прийняв рішення не продовжувати контракт з командою Віталія Кварцяного.

Кар'єру гравця досвідчений футболіст закінчувати не збирається, тому новий сезон Ващук планує почати в новій команді.

"Ми поговорили з Віталієм Кварцяним і зупинилися на тому, що контракт з "Волинню", який закінчився 31 травня, я продовжувати не буду, - сказав Ващук. Правда, луцький клуб ще не виплатив борг із зарплати за минулий чемпіонат, тому ми від імені команди написали лист у футбольні органи з проханням розрахуватися з гравцями. Клуб обіцяв розрахуватися найближчим часом".

Після відпустки Ващук форму підтримує самостійно.

"У Греції на відпочинку теж підтримував форму. З деякими колишніми динамівцями там навіть провели міні-турнір. Зараз думаю, що попрошу "Динамо" дозволити мені підтримувати форму в молодіжній команді клубу. Але кар'єру закінчувати не збираюся. Буду тренуватися і шукати нову команду" - сказав Ващук.

Нагадаємо, Владислав Ващук підписав річний контракт з луцьким клубом в липні 2010 року і виступав в команді під № 14. За свою кар'єру крім "Волині" футболіст встиг пограти за київське "Динамо", московський "Спартак", одеський "Чорноморець", "Львів".

Зараз ви читаєте новину «Владислав Ващук залишає "Волинь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути