пʼятниця, 28 січня 2011 13:26

Віталій Кличко хоче вчасно завершити кар'єру

Віталій Кличко хоче вчасно завершити кар'єру

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко заявив, що до закінчення кар'єри йому залишилося провести "кілька боїв". За словами Кличка-старшого, якому 19 липня виповниться 40 років, багато спортсменів прогавили момент, щоб вчасно завершити кар'єру, і він не збирається повторювати їхніх помилок, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

Українець зізнався, що він відчуває себе на 25 років, але формально його можна назвати "дідусем боксу". За словами Кличка, кожен бій пов'язаний з ризиком, тому він повинен реально оцінювати свої сили і думати про завершення кар'єри.

19 березня Кличко захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) в бою з кубинцем Одланьєром Солісом. 30-річний Соліс на аматорському ринзі перемагав на Олімпіаді 2004 року в Афінах і трьох чемпіонатах світу.

Кличко назвав кубинця серйозним суперником, зазначивши, що бій з ним "не буде прогулянкою в парку". Українець додав, що Соліс - хороший молодий боксер, якому, однак, не вистачає досвіду на професійному ринзі. На рахунку кубинця 17 боїв, в яких він здобув 17 перемог (12 - нокаутом).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко хоче вчасно завершити кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути