пʼятниця, 09 грудня 2011 11:05

Віталій Кличко через брата переніс бій з березня на лютий - ЗМІ

Віталій Кличко через брата переніс бій з березня на лютий - ЗМІ

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко переніс дату свого наступного бою з 3 березня на 25 лютого 2012 року. Причиною цього рішення стало перенесення бою Володимира Кличка (молодшого брата Віталія) проти француза Жана-Марка Мормека з 10 грудня 2011 року на 3 березня 2012, пише німецька газета Abendzeitung Munchen з посиланням на свої джерела.

За даними видання, можливими суперниками Кличко-старшого є британці Девід Хей і Дерек Чісора, а також українець Олександр Дмитренко. Офіційно про бій Кличка має бути оголошено в середу, 14 грудня.

Бій Кличка-молодшого з Мормеком був перенесений через хворобу українця, якому в минулий уїк-енд видалили камені в нирках. Як і планувалося раніше, поєдинок відбудеться в Дюссельдорфі.

В даний час брати Клички володіють всіма головними титулами у важкій вазі. Кличко-старший є чемпіоном WBC (Всесвітня боксерська рада), його братові належать титули суперчемпіона WBA (Всесвітня боксерська асоціація), чемпіона IBF (Міжнародна федерація боксу) і чемпіона WBO (Всесвітня боксерська організація).

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко через брата переніс бій з березня на лютий - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути