неділя, 29 січня 2012 10:58

Відставання "Барселони" від "Реала" збільшилася до 7 очок

Мадридський "Реал" збільшив відрив від "Барселони" в чемпіонаті Іспанії з футболу до 7 очок, повідомляє Marca. У 21 турі королівський клуб вдома здобув перемогу над "Сарагосою" з рахунком 3:1, у той час як "Барселона" зіграла внічию 0:0 з "Вільярреалом".

Ця нічия стала для каталонського клубу шостою у чемпіонаті Іспанії, при тому що мадридський клуб зіграв внічию лише одного разу. Як зазначає видання, "Барселона" могла вирішити результат матчу з "Вільярреалом" на останніх хвилинах, але воротар Дієго Лопес двічі врятував команду після ударів Фабрегаса і Мессі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" переміг останню команду Примери

Для "Реала" 7 очок - найбільший відрив від "Барселони" за останні кілька сезонів. Нагадаємо, каталонська клуб виграє чемпіонат Іспанії протягом трьох сезонів, а "Реал" останній раз ставав чемпіоном в сезоні 2007-08 років.

В особистих зустрічах королівський клуб не вигравав у "Барселони" в чемпіонаті Іспанії з травня 2008 року. Останній матч між собою ці команди провели 25 січня в Кубку Іспанії, ця зустріч закінчилася з рахунком 2:2. За сумою двох зустрічей "Барселона", яка виграла в першому матчі 2:1, здобула перемогу і вийшла у півфінал турніру, повідомляє Лента.

Вільярреал - Барселона - 0:0 (0:0, 0:0)

ВІЛЬЯРРЕАЛ: Дієго Лопес, Анхель Лопес, Гонсало, Мусаккьйо, Жоан Оріоль, Маркос Сенна (Марчена, 90), Бруно, Кані (Кастельяні, 72), Борха Валеро, Хоселу, Марко Рубен (Камуньяс, 83).

БАРСЕЛОНА: Вальдес, Дані Алвес, Пуйоль, Піке (Санчес, 60), Абідаль, Хаві (Алькантара, 76), Бускетс, Маскерано, Адріано (Тельо Ерерра, 76), Мессі, Фабрегас.

Попередження: Мусаккьйо (30), Гонсало (39), Марко Рубен (41), Жоан Оріоль (69), Хоселу (77), Маскерано (89), Дані Алвес (90).

Зараз ви читаєте новину «Відставання "Барселони" від "Реала" збільшилася до 7 очок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути