понеділок, 30 листопада 2009 13:23

Віце-президент "Шахтаря" хоче відправити Суркіса у відставку

Віце-президент "Шахтаря" хоче відправити Суркіса у відставку

Віце-президент клубу "Шахтар", регіонал Борис Колесников має намір вимагати відставки президента Федерації футболу України Григорія Суркіса. Про це політик заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Я вимагатиму його (Суркіса) відставки завжди, тому що це унікальна людина. Він 18 років зберігає командування спортивною системою. Хто його обирає? Голови обласних федерацій і ось ці неіснуючі суспільства - Урожай, Колос, Трудові резерви. У футболі їх ніколи не було. Чому клуби не обирають?", - цитує прес-служба ТВі Колесникова.

Щодо пропозиції Суркіса, щоб головним тренером збірної України з футболу став Мірча Лучеську, віце-президент Шахтаря заявив: "Це дитячий підхід, так тренерів взагалі не запрошують". Колесников звернув увагу на другу частину запрошення Суркіса: "Він запрошуватиме (Луческу), якщо виконком федерації це підтвердить. Це смішно".

"Чому збірна перетворилася на відстійник? Михайличенко не справився з "Динамо" - йди керуй збірною. Збірна займається промоушеном київського "Динамо", - обурюється Колесников.

"Григорій Михайлович подивився трішки радянського футболу і вирішив це повторити. Тільки у нього немає ні радянського союзу, ні впливу Щербицького, тому йому це не вдасться", - запевняє регіонал.

"Шахтар" підтримає будь-якого незалежного президента Федерації футболу, не залежного ні від одного з клубів", - додав Коліеников.

Крім того політик заявив, що він сам і Рінат Ахметов відмовилися б від цього посту: "Для нас це ганьба, щоб нас потім звинувачували, звичайно, (відмовилися б), це навіть не обговорюється". Колесников нагадав, що кілька років тому висловлював побажання, щоб футболіст зі світовим ім"ям Олег Блохін очолив федерацію, але він відмовився, оскільки хотів займатися практичною тренерською роботою.

За матеріалами Sport.Bigmir.Net

Зараз ви читаєте новину «Віце-президент "Шахтаря" хоче відправити Суркіса у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути