Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2012 11:57

Венгер відправив Аршавіна в дубль

Венгер відправив Аршавіна в дубль

Головний тренер лондонського футбольного клубу "Арсенал" Арсен Венгер відправив в резервну команду трьох форвардів - росіянина Андрія Аршавіна, марокканця Маруана Шамаха і корейця Пака Чжу Юна. Венгер заявив цим футболістам, що їм потрібно більше працювати на тренуваннях. Про це пише британське видання Metro.

21 лютого резервний склад "Арсеналу" зіграє з дублем "Норвіч Сіті". Очікується, що в цій зустрічі візьмуть участь Шамах і Пак. Чи зіграє проти "Норвіча" Аршавін, не уточнюється. Повідомляється, що російський форвард повинен буде пройти тести на фізичну готовність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арсенал" вибув з Кубка Англії: результати 1/8 фіналу

Останнім часом Аршавін часто стає об'єктом критики з боку преси, уболівальників та експертів. 17 лютого колишній футболіст "Арсеналу" француз Еммануель Петі заявив, що лондонцям потрібно позбутися від Аршавіна і півзахисника Томаша Росіцкі. Британські ЗМІ писали, що Венгер планує після закінчення сезону-2011/12 продати Аршавіна, Росіцкі і ще декількох футболістів, у тому числі Шамаха і Пака.

Як пише британське видання The Daily Mail, Аршавін може залишити "Арсенал" уже в найближчі дні. За даними видання, спробу придбати форварда зробить махачкалинський "Анжі", який раніше вже намагався купити Аршавіна. Проте "Анжі" потрібно завершити операцію до 24 лютого, коли в Росії закриється трансферне вікно.

Зараз ви читаєте новину «Венгер відправив Аршавіна в дубль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути