неділя, 22 грудня 2013 13:55

Венгер просив УЄФА скасувати правило виїзного голу

Венгер просив УЄФА скасувати правило виїзного голу
Арсен Венгер назвав правило виїзного голу проблемою для сучасного футболу ФОТО: live-football.ru

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер повідомив, що звертався до УЄФА з пропозицією скасувати правило виїзного голу. Правило виїзного голу - це правило, яке використовується для вирішення ситуації, при якій дві команди, що зустрілися на стадії плей- офф, завершили своє двоматчеве протистояння внічию.

Згідно даному правилу, якщо загальний рахунок забитих м'ячів за результатами двох матчів - рівний, переможцем пари оголошується команда, гравці якої забили більше м'ячів у гостях.

"Я попросив УЄФА скасувати правило виїзного голу, після того як минулого року ми вилетіли через це з Ліги чемпіонів. Ми програли вдома з рахунком 1:3, але в гостях виграли з рахунком 2:0. Погодьтеся, що це досить складно - виграти у "Баварії" в гостях, забивши два голи і не пропустивши жодного. Люди здивуються моєю пропозицією, але я дійсно вважаю, що це правило є проблемою сучасного футболу", - цитують Венгера британські ЗМІ.

"Інколи правило виїзного голу чинить негативний вплив на гру, так як тренери просять своїх гравців у першу чергу не пропустити на своєму полі", - підкреслив наставник "Арсеналу".

Зараз ви читаєте новину «Венгер просив УЄФА скасувати правило виїзного голу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути