вівторок, 28 липня 2015 16:32

Вечеря в подяку за воду й сигарети: як Зозуля, Маркевич та Федецький з'їздили в АТО
7

Фото: sport.ua

Гравці "Дніпра" Роман Зозуля та Артем Федецький, разом з головним тренером команди Мироном Маркевичем, його помічником Володимиром Єзерським та прес-секретарем збірної України Олександром Гливинським відвідали Донецький прикордонний загін в Маріуполі і підтримали українських військових у зоні АТО.

"Хлопці виконують свій обов'язок перед країною і захищають всіх нас і наші цінності. Обов'язок кожного українця - допомогти воїнам нести цю службу, підтримати всім необхідним, висловити свою повагу і подяку за їх відданість і самопожертву заради нації", - зазначив Мирон Маркевич.

Основну роботу по збору гуманітарної допомоги нашим воїнам здійснив Фонд Романа Зозулі "Народна Армія", який у цьому підтримали всі інші учасники поїздки в зону АТО.

Футбольні волонтери зібрали повний вантажний мікроавтобус питної води, предметів гігієни, харчових наборів, сигарет. Також прихопили чимало футбольної атрибутики - ігрові футболки збірок Романа Зозулі та Артема Федецького, матчеві вимпели національної команди, клубні вимпели ФК "Дніпро", шарфики збірної і клубу, в тому числі з фіналу Ліги Європи.

Особливе місце серед сувенірів займали ігрові м'ячі з фіналу Ліги Європи з автографами наших фіналістів та ігрові м'ячі із зображенням емблеми ФФУ.

Волонтери відвідали Донецький прикордонний загін у місті Маріуполі. Після цього неодноразово побували неподалік лінії фронту - в підрозділах ДПСУ в селах Зоря, Сартана, Прівражне, Гнутове. Крім того, футбольні візитери зупинялися на блок-постах, де несуть службу українські військові.

Прикордонники віддячили волонтерів смачною польовою вечерею.

Зараз ви читаєте новину «Вечеря в подяку за воду й сигарети: як Зозуля, Маркевич та Федецький з'їздили в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути