неділя, 06 жовтня 2013 11:37

Вболівальники влаштували бійку після поєдинку Кличко-Повєткін

Вболівальники влаштували бійку після поєдинку Кличко-Повєткін
Після бою Кличко-Повєткін в поліцію доставлені п'ятеро "боксерів" ФОТО: facebook.com

Вболівальники влаштували бійку в кафе в Іркутській області після перегляду трансляції боксерського бою між українським суперважковаговиком Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним, повідомляє в неділю регіональне управління МВС.

За даними відомства, конфлікт між двома групами вболівальників, які зібралися в кафе в селищі Жердовка, стався о п'ятій годині ранку. "Словесна перепалка перейшла у бійку з перевагою на боці місцевих завсідників", - йдеться в повідомленні.

Потерпілі гості з Усть-Ординського з'їздили за підмогою, але коли повернулися, в кафе кривдників вже не було. Одного з них вони знайшли у нього вдома, приїхавши туди на двох машинах, і "відвезли для з'ясування відносин". Пізніше з'ясувалося, що через кілька годин він сам прийшов додому, при цьому писати заяву в поліцію відмовився, додає відомство.

"Співробітники карного розшуку в селищі Усть-Ординський за орієнтуванням затримали обидві іномарки. П'ять осіб, що знаходилися в машинах, доставлені у відділ", - йдеться в повідомленні. Оперативники встановлюють інших учасників інциденту.

Як уточнюється в мікроблозі ГУМВС у Twitter, "після бою Кличко-Повєткін в поліцію доставлені п'ятеро усть-ординців. Ще кілька "боксерів" у розшуку" .

Кличко одноголосним рішенням суддів виявився сильнішим від Повєткіна у бою, що пройшов 5 жовтня у спорткомплексі "Олімпійський". Українець захистив титули суперчемпіона світу за версією WBA і чемпіона світу за версіями IBF і WBO.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники влаштували бійку після поєдинку Кличко-Повєткін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути