середа, 05 серпня 2015 00:07

Ван Персі тренувався окремо від команди: "Фенербахче" познайомився з "Ареною Львів"
8

Фото: Ірина Козюпа

"Де Робін ван Персі?". Це питання цікавило всіх присутніх журналістів на відкритому тренуванні турецького "Фенербахче". Головна зірка клубу якось непомітно для всіх опинився на полі "Арени Львів" і у супроводі одного із тренерів зайнявся бігом.

Екс-гравець англійських "Манчестер Юнайтед" та "Арсенала" працював окремо від товаришів. Принаймні під час перших 15 хвилин тренування. Саме стільки журналістам дозволили бути присутніми на занятті турецького гранда.

Під час чергового кола навколо поля наставник "канарок" Вітор Перейра показав ван Персі великого пальця, мовляв "Молодець". Взагалі португальський тренер випромінював радість і просто світився щастям. Екс-коуч "Олімпіакоса" та "Порту" практично жартував всю передматчеву прес-конференцію.

Коли один із турецьким журналістів поцікавився чи вийде ван Персі у старті Перейра взяв ручку у руки і попросив репортера назвати весь склад на гру. Очевидно, що наставник дуже комфортно і впевнено почувається у кріслі тренера "Фенербахче". І навіть виліт від "Шахтаря" не змусить Вітора сумувати. Португалець вже, напевне, у 150-й раз з моменту жеребкування повторив, що команда у "Фенербахче" ще не зіграна. 

Але з підопічними Перейра відразу знайшов спільну мову. Принаймні так виглядає з боку. На передматчевій прес-конференції у Стамбулі Вітор жартома заявив, що більше не візьме з собою голкіпера Волкана Деміреля. Той занадто красивий і затьмарює собою португальця. У Львові Перейра прийшов на прес-конференцію з Джанером Еркіном. 

Після спілкування з журналістами португалець не відразу пішов із зали. Перекинувся кількома словами з  дівчиною-перекладачем, роздав кілька автографів, сфотографувався з бажаючими. Лише тоді пішов готуватися до тренування. 

Під час заняття за безпекою команди слідкували турецькі охоронці. У них навіть краватки були клубних кольорів.

Матч-відповідь "Шахтар" - "Фенербахче" розпочнеться у середу о 21:45. Цікаво, чи жартуватиме після гри Перейра так само як напередодні.

Зараз ви читаєте новину «Ван Персі тренувався окремо від команди: "Фенербахче" познайомився з "Ареною Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути