Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2015 19:52

Чи гратиме ван Персі? Ви можете скласти свій список гравців, а я його підтверджу - Перейра

Чи гратиме ван Персі? Ви можете скласти свій список гравців, а я його підтверджу - Перейра
Завтра буде драматична зустріч двох сильних команд — Вітор Перейра

Передматчева прес-конференція наставника турецького "Фенербахче" Вітора Перейри напередодні матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. 

У Стамбулі "канарки" і донецький "Шахтар" голів не забили — 0:0.

Португальського наставника на зустрічі з журналістами супроводжував гравець Джанер Еркін. Першим на питання журналістів відповів саме футболіст.

"Ми дуже поважаємо нашого суперника, але зробимо все можливе, щоб пройти у наступний раунд. Ми розібрали наш перший матч. У "Шахтаря" сильні гравці. Але сподіваюсь, що у цьому матчі ми все зробимо правильно".

Після Еркіна на питання відповів Перейра. Перше з них стосувалося протистоянь португальця проти Развана і Мірчі Луческу у двох попередніх офіційних матчах тренера проти грецького "Ксанті" та власне "Шахтаря".

"Просте співпадіння. Це не зустріч двох тренерів, а протистояння двох команд. І ми зробимо все можливе, щоб пройти далі.

Фред? Я головний тренер своєї команди. Мене не цікавить хто вийшов у стартовому складі суперника. Нам важко грати проти такої зіграної команди. "Шахтар" - дуже сильний. Луческу довго працює з "гірниками". А у "Фенербахче" зовсім нова команда. Ми вивчили свої помилки і постараємомь їх не повторити завтра.

Чи буде завтра грати ван Персі? Ви можете скласти свій список гравців, а я його підтверджу. Футбол тим і прекрасний, що у ньому є секрети. Зачекайте до завтра і все побачите.

Щоб жити -  потрібно радіти. Я багато працював перед цим поєдинком. Завтра подивимося на результат. Хочу завтра побачити на полі сміливий "Фенербахче". Я вірю у своїх футболістів і цю команду. Завтра буде драматична зустріч двох сильних команд. Навіть якщо ми програємо, то це не кінець. У нас великі плани на майбутнє", - зазначив Перейра.

Додамо, що матч-відповідь "Шахтар" - "Фенербахче" пройде завтру Львові. Гра розпочнеться о 21:45.

Раніше свою прес-конференцію провів наставник "Шахтаря" Мірча Луческу.

Зараз ви читаєте новину «Чи гратиме ван Персі? Ви можете скласти свій список гравців, а я його підтверджу - Перейра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути