вівторок, 10 квітня 2012 08:44

"Вакс зробив методичну помилку" - Гармаш

"Вакс зробив методичну помилку" - Гармаш
Епізод з вилученням Дениса Гармаша. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш упевнений, що його вилучення в матчі з "Шахтарем" було необгрунтованим і арбітр гри Юрій Вакс припустився методичної помилки, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Відразу після матчу було багато емоцій, висловлювань. Зараз кожен може в Інтернеті подивитися запис цього епізоду і зробити висновки. На мій погляд, вилучення було абсолютно необгрунтованим, арбітр просто зробив методичну помилку. Він не простежив, щоб я і лікарі, які надавали мені медичну допомогу, залишили поле, давши сигнал воротареві вводити м'яч у гру", - сказав Гармаш, слова якого наводить офіційний сайт "Динамо".

Гармаш також розповів, що після матчу Вакс йому пояснив причини вилучення. "Вакс мені сказав, що я без його дозволу зайшов на поле, за що і був покараний. Але ж я поле і не залишав. Лікарі ще надавали мені допомогу в штрафному, а в цей час гра вже була продовжена. На жаль, в тій ситуації асистенти не зробили підказку арбітру. Можливо, він і слухати нікого не хотів, миттєво прийнявши рішення", - сказав він.

Також гравець не згоден з першою жовтою карткою, отриманою від арбітра вже на 8-й хвилині гри. "Це був звичайний ігровий епізод. Шевчук прокинув м'яч і відразу врізався мені в спину. Я міг теж впасти, але втримався на ногах. Арбітр прийняв це за блокування, хоча в мене і можливості піти від контакту не було. Прикро, коли рішення арбітра вплинули на хід гри, а потім і на результат. "Динамо" ніяк не заслуговувало поразки", - сказав він.

Нагадаємо, в минулу суботу "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 2:0 і наздогнав киян в турнірній таблиці. В кінці першого тайму арбітр вилучив гравця киян Дениса Гармаша, показавши друге попередження.

Зараз ви читаєте новину «"Вакс зробив методичну помилку" - Гармаш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути