пʼятниця, 19 липня 2013 16:31

"У наступних матчах ми будемо перемагати" - Ярмоленка нагородили за минулий сезон
5

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Футболіст київського "Динамо" Андрій Ярмоленко отримав нагороду кращому гравцеві команди за травень минулого сезону. Півзахисник випередив хорватського захисника Домагоя Віду та голкіпера Максима Коваля.

Нагородження гравця пройшло після відкритого тренування "Динамо" на "Олімпійському" на очах в уболівальників.

"Дякую за нагороду, - сказав Ярмоленко журналістам, - Визнання вболівальників дуже важливе для кожного футболіста. Це стимул грати ще краще".

"Динамо" невдало стартувало у новому сезоні. У матчі першого туру кияни зіграли внічию з луцькою "Волинню" — 1:1. У суботу динамівці проведуть матч з ужгородською "Говерлою".

"На п'ятницю у нас запланований перегляд і розбір гри суперника. Тренери вкажуть нам на сильні та слабкі сторони "Говерли". Особисто я не дивився гру ужгородців з "Шахтарем", але чув, що команда непогано себе проявила.

Що стосується нашого поєдинку з "Волинню", то навіть не потрібно, щоб тренери нам щось говорили. Ми самі чудово розуміємо, що зіграли невдало. Ми не повинні пропускати голи на перших хвилинах зустрічі, тим більше, що ми грали на рідному стадіоні перед нашими вболівальниками. Так не має бути. Сподіваюсь, що у наступних матчах ми будемо перемагати.

Пропущений гол надломив нас. До 15-ї хвилини ми вже прийшли в себе і побігли вперед. Нам вдалося відігратися. У нас були ще моменти, але ми їх не реалізували.

Новачки? Краще в них запитати, як вони адаптувалися. Думаю, все нормально. Спілкуємося через перекладача.

Фізична форма команди? Це потрібно поцікавитися у тренерів. Я можу сказати за себе. Ми провели хороші збори, багато працювали над фізикою.

Календар? Яка різниця. Все одно зіграємо зі всіма суперниками. Неважливо трапиться це раніше чи пізніше."

Додамо, що вчора "Динамо" також презентувало нову виїзну форму.

Зараз ви читаєте новину «"У наступних матчах ми будемо перемагати" - Ярмоленка нагородили за минулий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути