субота, 16 листопада 2013 13:58

"У збірній Франції багато ображених і це відбивається на грі" - Грачов

"У збірній Франції багато ображених і це відбивається на грі" - Грачов
Грачов вгадав результат матчу в Києві. Фото: shakhtar.com

Колишній форвард донецького "Шахтаря" Віктор Грачов очікує складну гру у матчі-відповіді між збірними Франції та України.

"Учора напередодні матчу всім спрогнозував рахунок – 2:0 на нашу користь. Подивився перших 15 хвилин і думаю: "Які там 2:0! Хоч би 1:1 зіграти!" Але потім сталося те, що футболі трапляється нечасто: одна команда реалізує майже всі свої моменти й перемагає за загалом рівної гри. Мені здається, що всі проблеми французів від того, що їхньому тренеру, хто б ним не був, останні років 10-12 доводиться вибирати 11 гравців із 40 шикарних кандидатів. Від того невдоволення й образи. Зрештою, це відбивається на грі. Я дивився вчора на Поля Погба й не міг уявити, як такого гравця центра поля можна обійти. Але нашим хлопцям удалося", - зазначив він.

"Напередодні матчу в Сен-Дені мене непокоїть дискваліфікація Федецького. Якщо Кучера більш-менш вдало замінить Ракицький, то замінити Артема буде важко. Я його дуже добре знаю, оскільки це мій колишній підопічний. У Федецького здоров'я – вагон. Він може і 120 і 180 хвилин відбігати. Думаю, що найкраще його замінить Гусєв. Олег зараз у чудовій формі. У вівторковій грі ні в якому разі не треба притискатися до своїх воріт. Гравцям треба пам'ятати, що наш шанс – забитий м'яч. Чим ближче до кінця зустрічі, тим більше французи почнуть розкриватися. Коноплянка і Ярмоленко мають ловити їх на контратаках. Суперник розлючений результатом. Пристрасті розпалені. У матчі-відповіді будуть знову жовті картки. Бажано, щоб наші дограли гру в повному складі. Головне, ні в яком разі не забувати про контргру", – каже Грачов.

Учора в першому матчі раунду плей-оф збірна України здолала в Києві збірну Франції з рахунком 2:0. У вівторок команди поміряються силами в паризькому передмісті Сен-Дені.

Зараз ви читаєте новину «"У збірній Франції багато ображених і це відбивається на грі" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути