четвер, 14 червня 2018 09:51

Усик здивований провокаціями стосовно двобою із росіянином

Усик здивований провокаціями стосовно двобою із росіянином
Усик готується до бою із Гассієвим. Фото 112.ua

Український чемпіон світу в першій важкій вазі за версіями WBC і WBO Олександр Усик прокоментував можливе скасування бою у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти Мурата Гассієва.

"Хочу прояснити ситуацію з приводу фіналу WBSS. Я готуюся до фіналу, і конкретно до Мурата Гассієва. Якщо когось із нас не буде в цьому фіналі, то цей турнір імені великого Мухаммеда Алі втрачає весь сенс, я хочу цей бій, впевнений, що і Мурат теж. І безліч любителів боксу чекає на цей бій. Так давайте вже його проведемо", – написав Усик в Instagram.

Спочатку поєдинок Усик-Гассієв повинен був відбутися 11 травня в столиці Саудівської Аравії Джидді, але був перенесений на невизначений термін. Організатори бою обіцяли, що фінал відбудеться цього літа. Потім стало відомо, що Усик травмував руку під час тренування.

Кілька днів тому тренер Гассієва був радий перенесення бою з Усиком, натякаючи, що вони зможуть краще підготуватися до поєдинку, та й сам українець підійде до нього в оптимальній формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Усик - Гассієв може не відбутися знову

Нині нараховується 192 українських і 413 російських активних боксерів. Троє українців володіють повноцінними чемпіонськими поясами – Василь Ломаченко, Олександр Усик та Артем Далакян, а Олександр Гвоздик – "тимчасовим". Росія має чотирьох повноцінних чемпіонів – Мурата Гассієва, Сергія Ковальова, Дмитра Бівола та Артура Бетербієва.

Зараз ви читаєте новину «Усик здивований провокаціями стосовно двобою із росіянином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути