середа, 14 вересня 2016 15:02

"Усик не зламається" - Ісмаїл Сіллах

"Усик не зламається" - Ісмаїл Сіллах

Ісмаїл Сіллах прокоментував Gazeta.ua майбутній бій Кшиштоф Гловацький - Олександр Усик.

Сіллах займає зараз друге місце в рейтингу boxrec.com у крузервейті серед українських боксерів-професіоналів. Відразу після Усика.

"Гловацький - чинний чемпіон світу та більш досвідчений боксер-професіонал, так що Олександру 17 вересня буде непросто, - підкреслив Ісмаїл. - Але я все одно вважаю Усика фаворитом поєдинку в Гданську.

Ми всі знаємо, скільки боїв Саша провів в аматорському ринзі на найвищому рівні. Кшиштоф нестандартний лівша, незручний боксер і взагалі, судячи з поєдинку з Хуком, хлопець з характером. Він може витягнути бій, який вже, здавалося, програв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці можуть пишатися Усиком – польський журналіст

Також у нього буде перевага рідних стін – поляки, напевно, будуть несамовито підтримувати Гловацьки. Але Олександра це не повинно зламати. Він дуже технічний і витривалий боксер. Завдяки своєму темпу і швидкості він стане черговим українцем, який завоює повноцінний титул чемпіона світу".

Читайте всі новини про бій Кшиштоф Гловацький - Олександр Усик завдяки прес-туру, який організовує в Гданськ бренд "Хортиця".

Зараз ви читаєте новину «"Усик не зламається" - Ісмаїл Сіллах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути