четвер, 03 травня 2012 01:44

"Усе ще може вирішитися в останньому турі" – тренер "Динамо"

"Усе ще може вирішитися в останньому турі" – тренер "Динамо"
На думку Бориса Ігнатьєва, "динамівці" були не достатньо агресивними в штрафному майданчику суперника. Фото: sport-express.ua

Втрата київським "Динамо" очків у матчі з луганською "Зорею" не є фатальною для столичної команди в боротьбі за золото чемпіонату.

Так вважає тренер "киян" Борис Ігнатьєв, про що він сказав в ефірі телеканалу "Футбол".

Можете прокоментувати, що відбувалося сьогодні на полі?

"По-перше, хотів би сказати, що ми розчаровані результатом гри. Сталося те, що в футболі без голів не можна досягти перемоги. Якщо в першому таймі ми, напевно, лише на початковій стадії мали декілька моментів, а потім грали лише в середині поля. То другий тайм ми провели практично на одній половині поля, але справу не доводили до логічного закінчення. Ми майже не загрожували воротам суперника. Найголовніше, що не було агресивності в штрафному майданчику. А якщо немає ударів, нема агресії, то забити голи неможливо. А без голів – немає перемог".

Ми побачили три заміни. Вони були покликані підсилити атаку. Можливо, сьогодні не вистачило зіграності попереду саме в такому поєднанні гравців?

"Та ні, мова йде не про зіграність, а про те, що треба на максимумі грати в штрафному майданчику. Зробити все можливе, щоб показати своє призначення в команді. Я нападник, я повинен атакувати, робити все можливе, щоб забити м'яч. Ми спробували підсилити атаку, тому значна група наших гравців у другому таймі грала в нападі. Але й це не принесло бажаного результату".

Чи можна сказати, що сьогодні був ключовий матч у боротьбі за золото?

"Я ще хотів би відзначити гру команди "Зорі". Вона проявила хорошу бойовитість, дисципліну й вирішувала поставлене завдання. Життя продовжується. Подивимося, як усе складеться в турнірній таблиці. Усе ще може вирішитися в останньому турі".

Нагадаємо, в матчі 29-го туру української прем'єр-ліги київське "Динамо" на виїзді зіграло внічию з луганською "Зорею" – 0:0.

Зараз ви читаєте новину «"Усе ще може вирішитися в останньому турі" – тренер "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути