середа, 20 червня 2018 20:33

Уругвай мінімально переграв Саудівську Аравію: відеоогляд матчу

Уругвай мінімально переграв Саудівську Аравію: відеоогляд матчу
Уругвай переграв саудитів. Фото: Фіфа

Завершився другий тур Кубка світу в групі А. Уругвай переграв Саудівську Аравію завдяки голу Суареса.

"Аравійці виглядали інертно й досить закономірно пропустили на 23-й хвилині, коли їх воротар помилився на виході після подачі з кутового і Суарес без проблем переправив м'яч у ворота!

Після цього Саудівська Аравія трохи ожила і навіть створила кілька напівмоментів. В цілому ж, "селесте олімпіка" тримали ініціативу до кінця першого тайму, хоча безгрішними їх назвати важко.

Другий тайм почався зі стартової активності уругвайців. Але, транжирячи моменти, уругвайці не помітили, як саудіти прокинулись.

Починаючи з 60-х і до 80-х хвилин "орли пустелі" провели ударний відрізок, перетягнувши відсоток володіння м'ячем на свою користь та регулярно обігруючи суперника один в один на чужій половині поля. Провести хоча б один реально гольовий момент їм не вдалося, але кілька ударів та цікавих гострих передач в район штрафного пройшли. Найбільше вражали красиві комбінації аравійців та їх постійні спроби відповідати на атаки атаками.

У такому ключі матч розвивася до самого фінального свистка – і голів так ніхто й не забив. Зрештою, Клемен Турпен на 90+4 хвилині просвистів востаннє, зафіксувавши мінімальну перемогу Уругваю та його вихід в 1/8 фіналу ЧС-2018. Саудівська Аравія втратила будь-які шанси на вихід з групи, однак провела гру більш, ніж гідно",- повідомляє "Футбол24"

КС-2018, група А, 2-й тур

Уругвай – Саудівська Аравія – 1:0

Голи: Суарес, 23

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як португальці втримали перемогу над Марокко: відеоогляд матчу

Після двох турів Росія та Уругвай гарантували собі вихід в плей-офф. В останньому турі, команди зійдуться в очному матчі та з'ясують, хто виходить з першого місця, а хто з другого. В іншому матчі зійдуться невдахи групи Єгипет та Саудівська Аравія, які будуть боротись за свій престиж.

Зараз ви читаєте новину «Уругвай мінімально переграв Саудівську Аравію: відеоогляд матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути