понеділок, 06 липня 2009 12:56

Юрій Жирков став гравцем "Челсі"

Юрій Жирков став гравцем "Челсі"

Лондонський "Челсі" підписав контракт з футболістом збірної Росії Юрієм Жирковим. Про перехід росіянина в "Челсі" з московського ЦСКА 6 липня оголосив головний тренер лондонської команди Карло Анчелотті. Раніше повідомлялося, що "Челсі" заплатить за Жиркова 18 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 21 мільйона євро).

Анчелотті розповів про перехід російського півзахисника на своїй першій офіційній прес-конференції як головний тренер "Челсі". Офіційний сайт лондонського клубу підтвердив трансфер Жиркова.

За інформацією видання "Спорт-Експрес", в неділю, 5 липня, Жирков вилетів до Лондона. 6 липня росіянин повинен пройти в "Челсі" медобстеження і оформити свій перехід в англійський клуб. Після цього Жирков отримає невелику відпустку.

Раніше повідомлялося, що російський футболіст повинен підписати з "Челсі" чотирирічний контракт за схемою "три плюс один".

Юрій Жирков, якому 20 серпня виповниться 26 років, виступав за ЦСКА з 2004 року. У складі армійського клубу він провів 215 матчів і забив 24 голи. Жирков є дворазовим чемпіоном Росії, чотириразовим володарем Кубка і Суперкубка країни і переможцем Кубка УЄФА сезону-2004/05. У складі збірної Росії Жирков виграв бронзову медаль Євро-2008.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Юрій Жирков став гравцем "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути