понеділок, 08 червня 2015 14:01

УПЛ вже в наступному сезоні можуть розширити до 16 команд

УПЛ вже в наступному сезоні можуть розширити до 16 команд

ФФУ та УПЛ розглядають варіант із збільшенням елітного дивізіону України до 16-ти клубів. Цей варіант передбачає захід до УПЛ двох клубів з першої ліги і попередні 14 учасників чемпіонату (замість донецького "Металурга" буде дніпродзержинська "Сталь").

Зараз ведуться переговори з третьою командою за підсумками сезону в першій лізі - "Гірник-Спорт". У випадку, якщо клуб буде готовий і дасть свою згоду, то, з великою часткою ймовірності, можна говорити про розширення УПЛ до 16-ти команд.

Якщо "Гірник-Спорт" не готовий з фінансових або організаційних питань, то подібний запит можуть зробити в кіровоградську "Зірку".

Питання розширення УПЛ можуть бути вирішені 17-го червня на зборах учасників ліги. Багато чого буде залежати від позиції самих учасників Прем'єр-ліги.

Повідомляється, що більшість клубів УПЛ виступають за 16 команд, частина за 14-ть і матчі в два кола. І лише переважна меншість хоче скорочення до 10 або 12-ти клубів і поділ на дві частини за підсумками першого кола з наступним "чемпіонським" і "аутсайдерська" плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «УПЛ вже в наступному сезоні можуть розширити до 16 команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути