понеділок, 29 жовтня 2012 17:34

Юним фанатам запропонували ніч в обнімку з Кубком Англії

Юним фанатам запропонували ніч в обнімку з Кубком Англії
Кубок Англії є найстарішим футбольним турніром у світі ФОТО: thefa.com

Футбольна асоціація Англії оголосила конкурс для юних британців, запропонувавши їм провести одну ніч в руках з Кубком Англії. Про це повідомляється на сайті асоціації.

Перед кожним з перших чотирьох раундів Кубка Англії асоціація буде випадковим чином вибирати по одній дитині молодше 12 років і залишати срібний кубок в його домі на ніч. Всю цю ніч біля будинку дитини буде чергувати охорона, що супроводжує трофей. Брати участь в акції можуть всі сім'ї, які проживають на території Великої Британії.

Перша дитина, що виграв конкурс, побачить Кубок Англії вже сьогодні, 29 жовтня. Ім'я переможця першого туру поки не повідомляється. Решта розіграшів кубка пройдуть в листопаді, грудні і січні. Правила оформлення заявки на участь у конкурсі можна знайти на сайті Футбольної асоціації.

За словами члена Футбольної асоціації сера Тревора Брукінга, Кубок Англії є "одним з найбільш впізнаваних срібних виробів у світовому спорті". Як заявив Брукінг, "ні на якому іншому футбольному турнірі дрібні рибки, що не входять в прем'єр-лігу, не мають можливості битися з гігантами".

Кубок Англії є найстарішим футбольним турніром у світі - перший його розіграш відбувся в 1871-1872 роках. У турнірі беруть участь команди з усіх дивізіонів англійського чемпіонату, що дає можливість нікому не відомим командам виступити на одному полі з фаворитами Прем'єр-ліги.

Як відзначає The Daily Metro, в останні роки Кубок Англії не раз критикували - сильні команди звинувачували в тому, що вони спеціально випускають на поле ослаблений склад у відбіркових турах - і такий рекламний хід є спробою повернути турніру колишню славу.

Чинним володарем Кубка Англії є "Челсі". Наступний фінал турніру призначений на 11 травня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Юним фанатам запропонували ніч в обнімку з Кубком Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути