вівторок, 28 січня 2014 16:17

Ультрас "Шахтаря", які захищали Євромайдан, "шукає пів-Донецька" - ЗМІ

Ультрас "Шахтаря", які захищали Євромайдан, "шукає пів-Донецька" - ЗМІ
Фото: ej.by

Інформація з особистими даними про людей, які брали участь у захисті донецького Євромайдана від "тітушок", з'явилася в інтернеті.

Про це у соціальній мережі повідомив анонімний уболівальник "Шахтаря", йдеться в інформації еспресо TV.

"Після того, як хлопці з фан-угруповання донецького"Шахтаря" прийшли захистити наших людей на донецькому Євромайдані, наступного дня в інтернет була злита інформація практично про всіх, хто там був. Понад 40 людей, фото, адреси, місце роботи, родичі.

Тепер нас шукає пів-Донецька, до хлопців приходять з обшуками, забирають всіх, хто хоч раз притягувався, шиють ліві статті.

На стінах міста попадаються листівки з нашими фотографіями та підписами - неофашист. Також в них зазначені адреси. Усіх хлопців (і не тільки хлопців) зі списку жителі міста охрестили фашистами, йдуть заклики чекати нас під під'їздами й бити.

Зараз побажання всім хлопцям, які борються проти системи в Україні, будьте обережні, ніколи не показуйте лице, по можливості видаляйте фотографії соц. мереж. На нас йде полювання, на нас хочуть повісити весь кримінал, який відбувається в країні", - йдеться у зверненні.

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Шахтаря", які захищали Євромайдан, "шукає пів-Донецька" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути