пʼятниця, 08 червня 2018 20:11

Українській боксер Далакян захищатиме пояс на вертолітному майданчику

Українській боксер Далакян захищатиме пояс на вертолітному майданчику
Далакян захищатиме титул на вертольотному майданчику.

Чемпіон світу WBA українець Артем Далакян (16-0, 11 КО) захищатиме титул в поєдинку проти представника Таїланда Сірічаї Тайен (50-3, 35 КО). Бій відбудеться 13 червня о 19:00 в столичному ТЦ "Гулівер". Перед очним поєдинком проведуть відкрите тренування. Далакян і Тайен продемонструють свою боксерську майстерність, поспілкуються з журналістами та дадуть автографи всім охочим.

Нагадаємо, бій Далакяна і Тайена пройде 17 червня в рамках великого свята боксу "Pro Boxing Show – 2018", який організовує промоутерська компанія Union Boxing Promotion. Унікальність цього поєдинку полягає в тому, що вперше український боксер буде захищати свій чемпіонський пояс в Києві. Пройде це яскраве дійство в КВЦ "Парковий", ринг і трибуни будуть встановлені на вертолітному майданчику

Оголошувати поєдинок Далакяна і Тайена буде найвідоміший ринг-анонсер світу Майкл Баффер. Окрім чемпіонського бою в рамках вечора "Pro Boxing Show – 2018" відбудеться ряд цікавих рейтингових і титульних поєдинків.

Артем Далакян – непереможний український чемпіон світу з боксу за версією WBA. У лютому в США боксер відібрав титул у американця Брайана Вілорії.

Тайен - досвідчений боєць з Таїланду, який в 2013-14 рр. володів тимчасовим титулом WBA, в 2014 році претендував уже на повноцінний титул, проте зазнав поразки в поєдинку проти іспанця Хуана Карлоса Ревека. Після цього бою таєць здобув 16 перемог поспіль, з них 15 достроково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Досить бути лузерами - братам Кличкам порадили набратися мужності

Нещодавно повідомили дату проведення бою між українцем Олександром Усиком та росіянином Муратом Гассієвим.

Зараз ви читаєте новину «Українській боксер Далакян захищатиме пояс на вертолітному майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути