середа, 16 жовтня 2013 15:40

"Україна - дуже сильна команда. Нікому б не побажав з нею зустрітися" - Луческу

"Україна - дуже сильна команда. Нікому б не побажав з нею зустрітися" - Луческу
Луческу побажав Румунії уникнути зустрічі з Україною ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря", румунський фахівець Мірча Луческу, говорячи про стикові матчі за право зіграти на чемпіонаті світу-2014, зазначив, що не хотів би, щоб збірній Румунії в суперники дісталася команда України.

За словами Містера, українці зараз дуже сильні і можуть створити проблеми будь-якому опонентові.

"Україна - дуже сильна команда. Нікому б не побажав з нею зустрітися", - зазначив Луческу.

"І, звичайно ж, бажаю збірній Румунії уникнути зустрічі з цим опонентом. Головною перевагою збірної України є те, що в її складі майже немає футболістів, які виступають за кордоном, тому хлопці більше часу можуть тренуватися разом", - вважає досвідчений фахівець.

Нагадаємо, що у плей-офф європейського відбору, що складається з двораундового протистояння, одним з можливих суперників України може стати Румунія, яка посіла друге місце в групі D. Румуни не упустили свого шансу, обігравши у заключному поєдинку Естонію 2:0. Перше місце в цьому секстеті зайняли голландці.

Примітно, що раніше ряд ЗМІ повідомляв, що Мірчі Луческу неодноразово пропонували очолити збірну України, проте кожного разу ситуація не знаходила свого продовження у вигляді переговорів і підписаного контракту. Особливо почастішали розмові про прихід Містера на посаду головного тренера української збірної в 2012 році - якраз перед призначенням Михайла Фоменка.

Нагадаємо, жеребкування стикових поєдинків відбудеться 21 жовтня у Цюриху, а самі поєдинки пройдуть 15 і 19 листопада. Їх переможці отримають решту чотири європейські путівки на чемпіонат світу до Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «"Україна - дуже сильна команда. Нікому б не побажав з нею зустрітися" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути