Ексклюзиви
вівторок, 19 березня 2013 14:19

"Україна гратиме з ножем біля горла" - польські ЗМІ

"Україна гратиме з ножем біля горла" - польські ЗМІ
Фоменко у Варшаві офіційно дебютує біля керма збірної. Фото: ffu.org.ua

Польський часопис "Пілка ножна" називає майбутню гру між збірними Польщі й України останнім шансом жовто-блакитних потрапити на чемпіонат світу в Бразилії.

"Україна переживає кризу", – пише видання. – "У найближчих двох матчах з Польщею та Молдовою Україна розраховує на 6 пунктів. Після кризи перших матчів збірною України взявся керувати Михайло Фоменко. Він доволі легко виграв гру зі збірною Норвегії, але невідомо чи матиме щастя у матчі з Польщею. Фоменко розуміє, що гратиме цю гру з ножем біля горла", – пишуть польські журналісти.

"Україна не має виразного лідера, який би потягнув збірну за собою. В команді лише один легіонер – Анатолій Тимощук із "Баварії", який утім не відіграє в своєму клубі визначної ролі. Решта грають у місцевій лізі, яка однозначно сильніша за нашу Екстракласу. Але сильніша вона за рахунок приїжджих легіонерів. Місцеві гравці заробляють в Україні дуже пристойні гроші і, на відміну від наших, не поспішають їхати в чемпіонати Англії, Німеччини, Іспанії чи Італії. Михайло Фоменко мріє залишитися на коні після першого свого офіційного матчу й із часом повезти збірну до омріяної Бразилії", – пише часопис.

Нагадаємо, матч збірних Польщі та України відбудеться 22 березня в Варшаві на стадіона "Національний". Початок о 21:35. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Україна гратиме з ножем біля горла" - польські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути