вівторок, 10 вересня 2013 10:06

Українська "молодіжка" двічі пропустила від хорватів

Українська "молодіжка" двічі пропустила від хорватів
Підопічні Ковальця не впоралися з хорватами. Фото: ffu.org.ua

Молодіжна збірна команда України поступилася Хорватії в матчі відбіркового циклу Чемпіонату Європи 2015 року. Поєдинок відбувся у Львові 9 вересня

Команда Сергія Ковальця активно почала матч, створивши перший небезпечний момент вже на другій хвилині. Після помилки захисника збірної Хорватії Бабенко перехопив м'яч, віддав на Бохашвілі, але дальньому удару Євгенія не вистачило точності. На 8-й хвилині Караваєв пройшов лівим флангом до володінь збірної Хорватії, віддав передачу на Калитвинцева, але з ударом Владислава впорався голкіпер.

Але з 16-ї хвилини сценарій матчу повністю змінився. Хорватська команда забила два голи і повністю перехопила ініціативу. Спочатку Ребіч обіграв Насонова і з гострого кута переграв голкіпера збірної України. А ще через три хвилини Ребич відрізав український захист передачею на Брожовіча. Останній вийшов один на один з Денчуком і, випередивши голкіпера, подвоїв перевагу гостей у рахунку.

Після цього атаки молодіжної збірної України, в основному, базувалися на невдалих індивідуальних діях наших гравців, а підопічні Ніко Ковача мали ще можливості для взяття воріт. На 37 -й хвилині Пьяца відірвався від захисника у штрафному і пробив, а Денчук ледь зреагував на цей удар. За хвилину до свистка арбітра на перерву Ребіч підключився з лівого флангу атаки, прийняв м'яч і пробив по воротах - українців врятувала поперечина.

У другому таймі у складі української молодіжки на поле вийшли Кулач і Малиновський, які посилили атакуючі спроби команди Сергій Ковальця. Правда, весь другий тайм матчу перетворився на "боротьбу нервів", під час якої арбітр показав гравцям обох команд п'ять жовтих карток.

А свій найкращий момент забити хоч один гол у матчі українська команда втратила на 83-й хвилині. Навісна передача по правому флангу в штрафний закінчилася ударом Кулача, на який дивом зреагував Зеленіка.

Євро - 2015 (U -21) . Кваліфікація

Україна - Хорватія - 0:2

Голи: Ребич (16), Брожовіч (19)

Україна: Денчук - Насонов, Ордець, Неплях, Цуріков, Нойок (к), Бабенко (Малиновський, 46), Караваєв (Кулач, 46), Калитвинцев, Болбат (Чурко, 80), Бохашвілі

Хорватія: Зеленіка - Врсалько (к), Шимунович, Жупаріч, Радошевіч, Брожовіч, Ребіч (Мзрляк, 78), Горупець, Мішич (Шитум, 66), Пьяца, Ковачіч (Мочініч, 86)

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" двічі пропустила від хорватів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути