субота, 03 вересня 2011 13:10

УЄФА буде бити по кишені за матчі національних чемпіонатів у єврокубкові дні

УЄФА буде бити по кишені за матчі національних чемпіонатів у єврокубкові дні

УЄФА тепер буде більш суворо стежити за тим, щоб матчі національних чемпіонатів і кубків не проводилися у дні, зарезервовані для єврокубків.

Це з'ясувалося після того, як Федерація футболу Англії вже була оштрафована на 1,3 мільйона фунтів за те, що матчі прем'єр-ліги і Кубку Англії не раз проводилися в "європейські" дати.

УЄФА виплачує клубам вищих європейських дивізіонів, що не потрапили до єврокубків, певну суму, яку ці клуби повинні витратити на "розвиток футболу". Англії УЄФА в цьому році повинен був заплатити 13 мільйонів фунтів, проте 10 відсотків з цієї суми (тобто 1,3 мільйона) було не виплачено в рахунок штрафу, повідомляє "Daily Telegraph".

Боячись, що національні матчі відвернуть увагу телеглядачів від матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи, УЄФА нещодавно підписав "меморандум порозуміння" з Асоціацією європейських професіональних футбольних ліг, в якому говориться, що національні матчі не можуть бути призначені на єврокубкові дні.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА буде бити по кишені за матчі національних чемпіонатів у єврокубкові дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути