Ексклюзиви
пʼятниця, 11 листопада 2011 09:00

У збірної України немає шансів у матчі з Німеччиною - букмекери

У збірної України немає шансів у матчі з Німеччиною - букмекери

Сьогодні, 11 листопада, в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться товариський матч між збірними України та Німеччини. На думку букмекерів, шанси господарів на успіх у цій зустрічі - мінімальні. І навіть нічия розцінюється менш імовірним результатом, ніж перемога німецької національної команди.

Так, авторитетна контора "William Hill" ставки на перемогу збірної Німеччини в майбутній зустрічі приймає з коефіцієнтом лише 1.61, в той час як аналогічний показник на успіх українців складає 5.50. Що стосується ймовірності нічийного результату зустрічі, то він оцінений букмекерами коефіцієнтом 3.75.

Нагадаємо, в Олега Блохіна є серйозні кадрові проблеми - лише 14 гравців тренувалися на початку збору команди, а Йоахім Льов планує кинути в бій молодих талантів.

В українців травмовано відразу 10 гравців, серед яких капітан і кращий бомбардир збірної Андрій Шевченко, колишній захисник "Барселони" Дмитро Чигринський і екс-нападник "Ліверпуля" Андрій Воронін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україно, вперед!" - у Києві презентували форму збірної на Євро-2012

Також пропустять гру динамівці Олександр Шовковський, Олександр Алієв, Олег Гусєв, Євген Хачеріді, Тарас Михалик, Денис Гармаш і гравець "Шахтаря" Олексій Гай. Зате може дебютувати в збірній молодий форвард полтавської "Ворскли" Роман Безус.

Тренер Німеччини Йоахім Льов також не дорахувався кількох гравців - через пошкодження в Києві не вийдуть на поле нападник Мирослав Клозе, півзахисники Марко Ройс і Бастіан Швайнштайгер, захисник і капітан Філіп Лам і голкіпер Мануель Нойер. Всі вони, крім Швайні, кількома днями пізніше можуть зіграти проти Голландії.

Льов уже заявив, що хоче спробувати в центрі поля зв'язку Маріо Гетце і Месута Озіла, пише сайт "Подробности".

Орієнтовні склади:

Україна: Рибка, Бутко, Кучер, Кривцов, Селін, Тимощук, Ротань, Назаренко, Коноплянка, Ярмоленко, Мілевський

Німеччина: Візе, Боатенг, Мертезакер, Хуммельс, Аого, Хедіра, Мюллер, Гетце, Озіл, Подольскі, Гомес

Зараз ви читаєте новину «У збірної України немає шансів у матчі з Німеччиною - букмекери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути