неділя, 25 листопада 2012 11:32

У збірній не буде Маркевича, Луческу і Газзаєва - ФФУ

У збірній не буде Маркевича, Луческу і Газзаєва - ФФУ
Мирон Маркевич вже керував збірною України. Фото: focus.ua

Після відмови Харрі Реднаппа очолити збірну України, питання наставника нашої національної команди знову винесено на порядок денний.

Анатолій Попов розповів, що пошуки активно ведуться, відзначивши, що "всі тренери, чиї прізвища на слуху у футбольної громадськості, залишаються кандидатами", при цьому виключив імена Маркевича і Луческу.

"Оскільки всі пам'ятають історії, пов'язані з цими тренерами і збірної. Через ці обставини їх кандидатури не обговорюються. Крім того, у Маркевича ідеальні відносини, як фахівця і керівника, з президентом Металіста, тому там тренер працює в своє задоволення. Не менш ідеальні відносини і в Луческу з Шахтарем", - сказав Попов.

Заперечує Попов і можливість призначення російського тренера, наприклад Валерія Газзаєва і Анатолія Бишовця, які вже працювали в Україні.

"У даному контексті ці прізвища не згадувалися", - зазначив Попов, зазначивши, що не виключає можливості появи у збірній іноземного наставника.

"Критерій "національність" для тренера збірної стоїть на останньому місці. На першому - професійні якості потенційного наставника, його рівень, можливість і бажання працювати в національній команді. Що підтверджує робота таких тренерів зі збірними і клубами в інших країнах. Та й в Україні в тому числі", - заявив Попов.

Нагадаємо, раніше очолити збірну України відмовився Андрій Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «У збірній не буде Маркевича, Луческу і Газзаєва - ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути