пʼятниця, 17 травня 2013 08:47

У Росії знімуть художній фільм про Лева Яшина

У Росії знімуть художній фільм про Лева Яшина
Лев Яшин - єдиний голкіпер-володар "Золотого м'яча". Фото: sport-xl.net

Кінокомпанія "Централ Партнершип" на початку травня запустила у виробництво фільм про великого радянського воротаря Лева Яшина.

Фільм називатиметься "Вони грали за Батьківщину". Режисером картини став Карен Оганесян ("Я залишаюся", "Домовик"), а на головну роль затверджений Максим Матвєєв ("Стиляги", "Август. Восьмого"). Бюджет і терміни виходу картини в прокат компанія поки не розкриває.

- Протягом останніх двох років ми розробляємо проект про легендарних радянських спортсменів і на початку травня запустили у виробництво перший з фільмів - про Лева Яшина, - заявив президент кінокомпанії Армен Давітян. - Успіх картини "Легенда № 17" підтвердив наше припущення, що глядачі чекають на фільми про героїв мирного часу, всупереч усьому досягають успіху для своєї країни".

Яшин - один із символів вітчизняного футболу, олімпійський чемпіон і чемпіон Європи. Захищав ворота московського "Динамо" і збірної СРСР. Єдиний воротар, який отримав "Золотий м'яч" - приз найкращому гравцеві Європи.

Російський актор Максим Матвєєв прокоментував інформацію про те, що він зіграє головну роль у фільмі про Лева Яшина "Вони грали за Батьківщину".

"Поки не можу дати з цього приводу жодних відповідей. Зовсім ніяких. Можливо, ближче до осені я зможу сказати щось конкретніше з даного питання", - заявив Максим Матвєєв.

Зараз ви читаєте новину «У Росії знімуть художній фільм про Лева Яшина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути