середа, 13 липня 2011 10:59

У Росії вболівальників перевіряють на банани

У Росії вболівальників перевіряють на банани

Російському футбольному вболівальнику довелося з'їсти банан перед матчем першого дивізіону (офіційна назва - Футбольна національна ліга) між новосибірським "Сибіром" і красноярським "Єнісеєм".

Фанат зробив це після того, як поліцейський запитав його, з якою метою він приніс на стадіон банан, пише видання "Советский спорт".

Вболівальник, який приїхав до Новосибірська, щоб підтримати "Єнісей", сказав, що приніс банан в якості їжі і з'їв його на очах поліцейського. Фаната пропустили на гостьовий сектор, де він і дивився матч. Гра завершилася перемогою "Єнісею" з рахунком 1:0.

22 червня в Самарі під час матчу прем'єр-ліги "Крилья Совєтов" - "Анжі" (0:3) стався расистський інцидент з бананом. Невідомий кинув банан в бразильського легіонера "Анжі" Роберто Карлоса, і той залишив поле до закінчення матчу.

Людину, яка це вчинила, досі не знайшли, а Контрольно-дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (КДК РФС) оштрафував "Крилья Совєтов" на 300 тисяч рублів.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вболівальників перевіряють на банани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути