пʼятниця, 22 березня 2013 18:11

У Польщі переплутали прапор збірної України

Організатори матчу відбіркового турніру ЧС-2014 Польща - Україна осоромилися при створенні офіційної програмки до поєдинку, помістивши на видання неправильний національний прапор нашої країни. Польський футбольний Союз (PZPN) підтвердив наявність помилки і приніс офіційні вибачення українській стороні.

"У зв'язку з тим, що на деякій частині тиражу офіційної програмки до матчів збірної Польщі з Україною та Сан-Марино розміщений неправильний прапор України, ми хотіли б принести найщиріші вибачення всім, особливо нашим українським друзям", - йдеться в заяві Департаменту зв'язків з громадськістю та ЗМІ PZPN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Молдові П'ятова переплутали з Рибкою

Як пишуть на інтернет-сайтах польські вболівальники в коментарях до новини, це чергове свідчення повної некомпетентності керівництва футбольної асоціації.

Додамо, що стартовому свистку чеського арбітра Павла Краловеця, який обслужить матч, передуватиме хвилина мовчання. Про це за допомогою соціальної мережі Twitter повідомив прес-секретар Польського футбольного Союзу Якуб Квятковскі.

За його інформацією, траурна церемонія пройде в пам'ять про екс-тренера польської збірної Владислава Стахурського, який помер 13 березня, а також двох загиблих у вівторок в автокатастрофі вболівальників "Кадри" та гданської "Лехії".

Зараз ви читаєте новину «У Польщі переплутали прапор збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути