пʼятниця, 25 травня 2012 12:05

"У нас базар-ліга, купи-продай. Спасибі велике Колліні"- форвард "Металурга"

"У нас базар-ліга, купи-продай. Спасибі велике Колліні"- форвард "Металурга"
Олексій Бєлік "подякував" Колліні. Фото: fcmetalurg.com

Післяматчевий коментар нападника запорізького "Металурга" Олексія Бєліка, який був вилучений арбітром Віктором Швецовим за дві жовті картки в поєдинку з "Севастополем", був дуже емоційним.

"У нас після кожної гри претензії до суддівства, причому обгрунтовані. Як з Охтирки з першого туру судді почали нас гнати, так і женуть до сих пір. Після кожного матчу арбітр отримує "двійку", їде кудись відпочивати два місяці, а потім знову буде судити, - заявив Бєлік у флеш-інтерв'ю каналу "Футбол".

"Я не знаю, як може єдиний український арбітр, який потрапив запасним на Євро-2012, так судити? М'яч потрапляє в руку - пенальті немає і гол людина забиває рукою - його зараховують. У судді виходить немає душі, нічого. У нас з хлопцями є мрія, ми граємо не за гроші, за свою сім'ю і таке виходить. У мене вдома дружина і дитина, що я їй мушу сказати? Дядя погано відсудив?", - додав він.

Не забув футболіст "подякувати" П'єрлуїджі Колліні.

"З "Буковиною" нам ставлять смішне пенальті, тут просто вбивають команду. Тільки в нашій країні дурнів таке може бути. Покликали Колліну, дали йому грошей пару мільйонів, дав одне інтерв'ю на місяць, посидів-подивився і контракт продовжує. Спасибі велике Колліні за те, що нас так судите. Я хотів би послухати його коментар з приводу сьогоднішнього матчу. Тільки не такий, що арбітр помилився, йому "двійка". Хотілося б почути його коментарі по "Буковині", по Охтирці. Мені хлопці з охтирської команди дзвонили, питали, що це таке? Вісім разів "запалювали" офсайд, дивилися на відео, в шести випадках його не було. Як нам із цим боротися? Потім, звичайно, у нас не витримали нерви...

Є англійська Прем'єр-ліга, є іспанська Ла Ліга, а у нас перша ліга - базар-ліга, купи-продай", - на прощання заявив кращий бомбардир запорізької команди.

Нагадаємо, в ключовому поєдинку за другу путівку в УПЛ, "Севастополь" виграв у запорізького "Металурга" з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"У нас базар-ліга, купи-продай. Спасибі велике Колліні"- форвард "Металурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути