пʼятниця, 17 червня 2011 18:05

Двоє футболістів запорізького "Металурга" пішли на "підвищення" до "Чорноморця"

Двоє футболістів запорізького "Металурга" пішли на "підвищення" до "Чорноморця"

Новачок Прем'єр-ліги одеський "Чорноморець" підписав контракти з трьома гравцями.

17 червня 2011 Ігор Цигирлаш, який добре зарекомендував себе у весняній частині турніру першої ліги (7 голів в 12 матчах), підписав трирічний контракт з ФК "Чорноморець". До цього футболіст збірної Молдови перебував в одеському клубі в оренді з правом викупу.

Також став "моряком" голкіпер Дмитро Безотосний, раніше захищав ворота "Металурга" (Запоріжжя). Воротар підписав з "Чорноморцем" контракт, розрахований на три роки. Його одноклубника, форварда Артур Каськова взято ФК "Чорноморець" в оренду з правом подальшого викупу.

Досьє новачків

Дмитро Олександрович Безотосний народився 15 листопада 1983 року в Хмельницькому. Зріст - 192 см, вага - 83 кг. Футболом почав займатися в ДЮСШ (Хмельницький). Виступав за команди: "Товтри" (Чемерівці), "Дніпро-3" (Дніпропетровськ), "Сатурн-REN TV" (Московська область, Росія), "Металург" (Запоріжжя). У прем'єр-лізі України провів 27 матчів.

Артур Геннадійович Каськов народився 18 листопада 1991 року в Запоріжжі. Зріст - 181 см, вага - 73 кг. Вихованець СДЮШОР "Металург" (Запоріжжя). Провів за "Металург" у чемпіонатах України 39 матчів, забив 4 голи. У юнацьких збірних України зіграв 19 матчів (2 м'ячі).

Зараз ви читаєте новину «Двоє футболістів запорізького "Металурга" пішли на "підвищення" до "Чорноморця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути