вівторок, 23 серпня 2011 17:55

"У "Кривбаса" з'явився малюнок гри" - Федорчук

"У "Кривбаса" з'явився малюнок гри" - Федорчук

У сьомому турі криворізький "Кривбас" гостював у київського "Динамо". Кияни перемогли завдяки влучному пострілу Андрія Ярмоленка.

- Ми дуже добре підійшли до матчу з "Динамо", налаштувалися і сьогодні виглядали пристойно, - каже після матчу півзахисник криворіжців Валерій Федорчук. - Наш суперник — це одна з найкращих команд України. Ми хотіли взяти очки в Києві, адже розуміли, що динамівці гратимуть з нами після єврокубків. У них могла накопичитися втома. Ми надіялися, але Ярмоленко своїм дальнім пострілом зняв усі питання.

У нас були моменти, якби ми їх реалізували, то, я думаю, одне очко ми б точно взяли у Києві. Нічого страшного. Потрібно налаштовуватись на наступну гру і брати очки з командами, які нам більше по силам.

Кияни часто наважувалися на дальні удари.

- Це нас не здивувало. Ми також намагалися завдавати такі удари. Поле було мокрим і могли виникати непередбачувані відскоки. З цього можна було щось витиснути. У принципі, один дальній постріл все вирішив. Значить, ми цей момент десь упустили.

Взагалі у нас вже другий матч поспіль м'яч не лізе у ворота. Не забиваємо навіть з трьох метрів. Якби нам вдалося забити, одне очко ми б точно здобули. Можливо, могли навіть виграти. Ми зробимо висновки з цього матчу і постараємось не допускати помилок у наступному.

Ярмоленко забив з-під вас?

- Можна сказати і так, але до воріт було далеко. Там не було такого, що він обіграв мене чи ще щось. Просто добре попав.

Наприкінці матчу ви притисли "Динамо" до їх воріт.

- Але забити не змогли. Ми намагаємось грати у красивий футбол і взагалі грати у футбол. Поки ще не все у нас виходить, але попереду у нас багато матчів і не потрібно на цьому зациклюватись. Треба дивитися в майбутнє. Будемо намагатися вигравати наступні матчі.

Зараз у "Динамо" велика група травмованих виконавців. Відчувалося, що команда знекровлена?

- Так не можна говорити. Все таки це "Динамо". Кожен гравець, який виходить на заміну може підсилити гру. Не варто дивитися на прізвища.

"Динамівці" Денис Бойко та Кирил Петров не змогли зіграти за "Кривбас" за умовами оренди. Їхня відсутність сильно ослабила вашу команду?

- Вони гравці основного складу, але не можна сказати, що без них ми погано виглядали. Ті гравці, які їх замінили, гідно зіграли. Нам просто не пощастило. Будемо надіятися, що у наступних матчах Бойко та Петров підсилять нашу гру.

Зараз "Кривбас" йде на у восьмому місці у турнірній таблиці. Яку позицію хотіли б займати наприкінці сезону?

- Нам у кожному матчі треба чіплятися за очки. Налаштовуємося на кожну гру, особливо на домашні поєдинки. Якщо будемо брати очки, то займемо місце у зоні лідерів. На даний момент у нас з'явився малюнок гри, ми вже не та команда, якою були раніше. Всі відводили нам роль аутсайдерів. Зараз ми можемо дати бій кожній команді, нас вже побоюються.

Минулого сезону ми перебували у зоні вильоту. Цього року будемо намагатися продемонструвати свої кращі якості. У нас підібрався хороший колектив, ми можемо вирішувати завдання. Ми надіємось, що цього року все у нас буде добре.

Зараз ви читаєте новину «"У "Кривбаса" з'явився малюнок гри" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути