вівторок, 03 січня 2012 18:45

"У Кличка серце як в курчати" - Хук

"У Кличка серце як в курчати" - Хук

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO Марко Хук не перестає запевняти в своїй здатності побити братів Кличків.

Про майбутній бій з Повєткіним: "Так, але всі хочуть боксувати з Кличком. Давайте чесно: в усіх, хто говорить про суперважку вагу, перед очима стоять Клички. Добитися такого бою нелегко. Я хочу спочатку битися з Повєткіним 25 лютого - він Олімпійський чемпіон і у нього хороша репутація. Якщо я отримаю над ним перемогу, тоді подивимося, що буде далі".

Про те, що колишні чемпіони світу в першій важкій вазі (Адамек і Хей) не впоралися з Кличком: "Я не Хей і не Адамек. Хей був поганий в бою з Володимиром, але до цього він зміг похитнути ще більшого чемпіона Валуєва. Адамека ж я на спарингу кілька років тому вибивав за канати. Що тут ще сказати?".

Про те, на що він розраховує: "Проблема хлопців полягає в тому, що в той момент, коли починається бій з Кличком, вони роблять в штани. Вони здаються заздалегідь. У мене ж відважне серце і я не типовий боксер. Я б'ю з усіх знарядь. Кличку доведеться нелегко зі мною на ринзі".

Про братів Кличків: "Спочатку скажу одне: я захоплююся Кличко. Їх в Німеччині знає кожен: від продавця взуття до піаніста. Володимир - найкращий боксер, але серце його як в курчати Віталій - справжній гігант, в будь-якому сенсі. Хоча Тайсон був всього 1, 80 зростанням, і все ж валив всіх як дерева".

Відзначимо, що інший Чемпіон світу вирішив розправитися з Лебедєвим і Хеєм, а потім побити Кличка.

Раніше Марко Хук заявив, що йому не цікавий навіть Володимир Кличко, а лише його старший брат Віталій.

Зараз ви читаєте новину «"У Кличка серце як в курчати" - Хук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути